Oppvaskmaskinen er utstyrt med 5 knapper, hvor det er 3 av disse vi skal bruke.
Fra venstre:

På-knapp: Denne benyttes for å slå av og på maskinen.
Tømmeknapp: Brukes når man er ferdig med oppvasken og vil ha ut vannet nedi.
P1. Program 1: Brukes når det man skal vaske har lite fett (det er alltid denne vi skal bruke)
De andre knappene skal ikke brukes.
Bruksanvisning:
Når man skrur maskinen på vil den fylles med vann. Da står det fill (eller noe som ligner) på displayet. Dette holder den på med til den selv føler den er full, og gir da fra seg et par pip.
Nå kan man begynne å sette ting inn i maskinen. (Tingene skal selvfølgelig settes i kurvene som står på kjøkkenet, ikke i den grønne kurven vi bærer tingene opp og ned til baren i) Vaskemiddel ordner maskinen med selv (den er koblet til en beholder). Man lukker døren og trykker på P1. Maskinen setter da igang et vaskeprogram som varer ca 1,5 minutter. Den sier selv fra når den er ferdig. Også nå med flere pip. man åpner døren, setter de rene tingene på plass i den grønne kurven. Kurven man har brukt til vasking setter man slik man fant den. Nå skal maskinen tømmes. Da må man ta opp de to metallokkene i bunnen. Om man ser ned til venstre ser man da en grå plastdings bestående av to deler. Disse må også taes ut. Så lukker man igjen, og trykker på tømmeknappen. Også nå gir maskinen beskjed når den er ferdigtømt.

Man åpner døren igjen, og putter plastdingsen og lokkene på plass slik man fant dem.
Og så kommer det viktige: Husk å trykk på avknappen når før dere lukker igjen døren, ellers så begynner maskinen å fylle seg opp igjen.

Kantinen skal se helt lik ut når dere går som når dere kom. Ikke rot!
Dersom det lekker vann fra oppvaskmaskinen må dette tørkes opp.